Hoppa till innehåll

Populära Magnum kängor

Magnum Viper Pro 8.0

En militärkänga i läder som är vattentät. En klassiker från Magnum

Dessa kängor är ett idealiskt val för alla som behöver skydd och komfort oavsett väder. Ett populärt val för säkerhetspersonal, polis, paintball- och airsoft spelare som behöver en smart, vattentät uniformskänga. Testad och certifierad enligt europeisk standard EN ISO 20347: 2004 (OB) för halkskydd. I vårt nordiskt lynniga väderklimat är detta en perfekt kombination som fungerar under alla fyra årstider.

Magnum Panther 8.0 S/Z

En favorit känga från Magnum med dragkedja. Detta är en av dom absolut populäraste modellerna från Magnum. Används av uniformerad personal över hela världen. Där det ska vara smidigt att ta på och av kängan.

Magnum Strike Force 8.0

En riktig poliskänga som har skydd och är vattentät. På denna sitter även en dragkedja för att göra det enklare.

Ett flaggskepp bland skyddskängor komposithätta och spiktrampskydd ger ett gott skydd mot de flesta skaderisker. Kängans konstruktion ger samma följsamhet och komfort som taktisk modeller vilket är ovanligt för skyddskängor. Det gör även att den passar väldigt bra för taktisk användning där du behöver skydd. Den är även extra förstärkt på sidan för att skydda mot våld vilket gör den populär bland kravallpolis. 

Magnum Ultima 8.0 WP

Magnum Ultima 8.0 är en hög och väldigt lätt känga. Den är vattentät så den passar perfekt i dom flesta terränger. Att den är så lätt gör den väldigt smidig att jobba i då du enkelt rör dig obehindrat.

Detta är också en av Magnum´s billigare modeller.

Hög kvalité

Alla Magnum kängor håller hög kvalité. Det ger dig en trygghet när du använder dom.

Prisvärda

Alla Magnum kängor är väldigt prisvärda om man jämför med konkurrerande märken. Det gör dom till ett världsledande märke.

För yrkespersonal

Magnum kängor är designade och tillverkade för yrkespersonal. Vilket gör dom till en favorit bland militär, polis och ordningsvakter.